dijous, 5 de març del 2020

OLEOEXPERIÈNCIES 2019

Aquest mes d'octubre del 2019 ens vam estrenar amb les jornades de Oleoexperiències.
Dit de forma clara, van ser tot un èxit!!
Enguany seran encara millor i estem segures que no vols que t'ho expliquin!!

Saps qui som?


Aquest any passat vem obrir una nova etapa, xulíssima! Vem treballar tantíssim que fins i tot la dietista em va dir que vaig pujar de pes, però en múscul! Jijijij
I això, volem seguir volant.

Tirarem per aquí, perquè TU ens importes, perquè creiem que és per aquí per on ens podem trobar.

Molts ens coneixeu, som la Diana i la Isolda Banús. Estem al món de l’oli, fent taca, i mai més ben dit. Com ens definiríeu? Cregudes, generoses, tafaneres, valentes, impacients, … Qui s’anima a definir-nos? 

Primer de tot, som d'aquí i de l'any, i de km-0.cat!
Sí, som valentes! Es necessita ser valent per tirar del carro.
Som intrèpides, encara que la por a vegades la notem.
I sobre tot, som bona gent.



Contacta amb nosaltres, t'ajudarem en tot el que poguem :)


#vilabanus #olivilabanus #olibanuts
#amordegermana
#hazelamornotemasturbes

dimecres, 25 de juny del 2014

Oli Vilabanús, personalitzat pel Restaurant 7 portes

Després d'un llarg temps  de poda i manteniment de l'explotació, ja tenim alguna novetat.

Com ja sabeu, Vilabanús proporciona l'oli d'oliva verge extra al Restaurant 7 portes. Les veus que ens arriben és que és un oli molt bo, que als clients del restaurant els hi agrada molt! Doncs bé, la qüestió és que s'han fet etiquetes personalitzades pel restaurant. Són aquestes:



Us agraden??

És una etiqueta dissenyada pel Milton Glaser, el qui va fer "I love NY". Tot plegat, una etiqueta diferent a la nostra, però de disseny i artesana igual (afegit a mà l'any de collita de les olives i data d'envasat). Que no falti el codi QR!!!

Doncs si algun dia hi aneu a dinar, demaneu-vos algo amb què amanir-ho amb oli ;)